Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de constructie van de SurfPoel, motor en het aandrijfsysteem, waterzuiveringssyteem, zwembadfolie. Tevens is er een bedrag van €266K opgehaald via crowdfunding ondersteund door 505 deelnemers. Dit bedrag is opgehaald voor de afbouw van de SurfPoel.

G-Ramps is onze constructie partner en verantwoordelijk voor de bouw van het basin. De vorm en de constructie van het bassin zijn cruciaal voor de output van onze golfmaak machine.

Onze partner Maro Techniek levert het hart van de SurfPoel, de motor en het aandrijfsysteem. Het is het aandrijfsysteem van de wavemaker die gaat zorgen voor 120 golven per uur, 30 cm tot 1,5 m hoge golven en 10 seconde rides. De motor en het aandrijfsysteem zijn reeds geassembleerd. Op dit moment wordt het besturingssysteem gebouwd.

Onze partner APP zorgt voor de waterdicht maken van de SurfPoel met een zwembadfolie. Dit sterke folie zorgt dat de ondergrond beschermd is en waterdicht. Als alle constructie

Samen met onze partner Lotec wordt het waterzuiveringssyteem geïnstalleerd. Het leiding werk van 200 a 300 meter is reeds geinstaleerd met alle benodigde inbouwdelen. Op dit moment is de installatie in productie genomen.

Maro Techniek, Will Sproncken, Jeroen den Otter, Joeri Fredriks

Komende maanden gaan we verder met de constructie van het bassin, waterdicht maken, productie van de waterzuiveringsinstallatie, productie aansturingssysteem, productie wavemaker etc…. We komen stap voor stap dichterbij het realiseren van de eerste indoor wavepool van Europa!