Bouw / planning
Op dit moment zijn er twee belangrijke bestellingen gedaan en komen binnenkort naar Den Haag. Zoals jullie weten ligt er in Hongarije 70m aan staalconstructie, dit wordt in november bij de Surfpoel geleverd. Tevens is er ook een bestelling gedaan voor onze pool liner, die ervoor gaat zorgen dat de Surfpoel waterdicht is. De levering hiervan wordt ook in november verwacht. 
In de tussentijd zijn wij gewisseld van onze moter/machine leverancier. Wij hebben nu een Nederlands bedrijf dat onze aandrijfmachine levert. Dit bedrijf kan sneller leveren, waardoor dit beter in de planning aansloot. Het ziet er nu naaruit dat de motor en het aandrijfsysteem in december kunnen worden geleverd. 

Financiering
Er gaat veel tijd zitten in het vinden van de juiste investeerders en het proces van de eerste gesprek, informatie uitwisseling, tot aan het daadwerkelijk tekenen van een overeenkomst. 
Onze grote dank gaat dan ook nu uit naar onze huidige crowdfunders, investeerders en aandeelhouders die ervoor hebben gezorgd dat wij verder kunnen met de bouw van de Surfpoel. 

Let’s make waves!