Eén van onze ambassadeurs Pepijn Tigges hebben we gesproken waarom hij zo enthousiast is over de komst van de SurfPoel. Pepijn surft al jaren in de Nederlandse top en reist de wereld over om goeie golven te scoren met als doel de beste surfer te worden die hij maar kan zijn.

Pepijn: “Of je nou een beginnende of gevorderde surfer bent, de SurfPoel is perfect voor jou. Doordat elke golf steeds hetzelfde is kan je je goed focussen op wat je wilt leren en omdat de omstandigheden gecontroleerd zijn kan je veilig leren surfen. Je hebt dus geen last van onrustige golven of te harde stroming veroorzaakt door de harde wind.

Een SurfPoel zorgt voor een hoop voordelen voor elke surfer. Surfers zijn urenlang bezig met het bekijken van de weersvoorspellingen en het staren naar de webcams. Dit is verleden tijd wanneer de SurfPoel open gaat. Wat we vaak in Nederland gewend zijn is dat we weken wachten op een goeie swell waardoor je ontwikkeling stil staat. De SurfPoel is dan ook de ideale oplossing om dan wel te blijven werken aan je topturn of je eerste air. Wanneer er dan wel weer swell binnen komt of je op vakantie gaat naar de golven kan je het meteen in de praktijk brengen.”

Foto: Robin Bakker