LET’S MAKE WAVES!


Beste riders van de Surfpoel,
Allereerst ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste support!

We krijgen dagelijks e-mailtjes met de vraag of er extra kan worden geholpen bij de bouw. Het feit dat iedereen zo betrokken en enthousiast is geeft ons veel positieve energie en laat zien hoe levend de Nederlandse surfscene is. De allereerste Surfpoel in Nederland komt steeds dichterbij. Zijn jullie klaar voor elke dag perfecte surf?

De afgelopen tijd zijn wij keihard bezig geweest met het procesbouw en alle voorbereidingen daar omheen. Wij hebben ingezet op een ambitieus doel om dit jaar open te gaan omdat wij de eerste wavepool van Nederland willen bouwen. Het bouwproces met zo’n nieuw project blijft op bepaalde vlakken onvoorspelbaar, maar alle ontwikkelingen zijn positief. Inmiddels hebben wij een beter uitzicht over de rest van de bouwperiode en is het doel om in Q1 van 2019 de eerste golven te laten rollen.

SURFPOEL LOGO


De Surfpoel wordt jullie surf hang-out en testcenter. Daar hoort ook een gaaf logo bij!
De mix van de industriële hal en old-school surf sfeer gaven inspiratie tot het Surfpoel logo. Het logo is tot stand gekomen samen met design bedrijf “We-are-amp” op de Binckhorst.

Waarom is de Surfpoel uniek?
Als Surfpoel zijn we een uniek concept in de markt van wavepools. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de Surfpoel de meest duurzame wavepool ter wereld wordt. Dit willen wij bereiken door: hergebruik van materiaal, duurzame materialen, kortere constructietijd en minder energie verbruik tijdens het opwekken van golven. De Surfpoel wordt ook gebruikt om verder onderzoek te doen naar deze verduurzaming.

HET MOOISTE KERSTCADEAU!


Na het voltooien van de crowdfunding zijn wij gestart met het bouwproces. Van de totaal 3000 surf uren zijn er nog surf uren over. Omdat we niet open gaan in dit kalenderjaar willen we tot de officiele opening nog de kans bieden om surf uren te kopen. Geen crowdfunding rewards, maar wel surfuren en surfcoaching. Wil je een heel speciaal kerstcadeau geven dit jaar? Klik op de button naast de video op www.247waves.com en scoor die surfuren.

Heb je nog vragen over de surfuren of weten wat er mogelijk is qua groepen? Reageer op deze nieuwsbrief en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

 

PARTNERSHIPS


De juiste samenwerkingen zijn belangrijk voor 24/7Waves. Dit zijn architecten, constructeurs, ingenieurs maar ook shapers van surfboards en producenten van wetsuits en skateboards bijvoorbeeld. De komende tijd willen we aan jullie bekend maken met welke geweldige bedrijven we samenwerken om van de Surfpoel de perfecte plek te creëren en te zorgen voor progressie in het surfen.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!