De meest succesvolle pre-sale in de Nederlandse surfscene heeft zojuist, door de support van meer dan 800 enthousiastelingen, de 100.000 euro overschreden. Het gaat om de verkoop van surfuren in ‘s werelds eerste (indoor) SurfPoel. Initiatiefnemer 24/7Waves heeft na jaren van onderzoek en technische ontwikkeling, onder andere samen met de TU Delft, een nieuwe technologie ontwikkeld die surfbare golven kan opwekken zodat er elke dag gesurft kan worden. Dit innovatieve idee wordt momenteel gebouwd op de Binckhorst in Den Haag en gaat naar verwachting begin 2019 open.

Surfen is hot! In de afgelopen jaren is de surfsport hard gegroeid ondanks dat er niet altijd goede golven zijn. Wind, deining, storm of juist heel mooi weer zijn allemaal van invloed op de kwaliteit van de golven. Een afhankelijkheid die soms best vervelend is. Met 149 golven per uur, die 9 seconden duren en in zowel vorm als hoogte aan te passen zijn, biedt de SurfPoel de mogelijkheid de perfecte golf te creëren voor ieder niveau. Er wordt een totaal gecontroleerde omgeving gecreëerd waardoor je niet meer uren hoeft te peddelen of moet wachten op die ene mooie golf. Een droom voor vele surfers, die nu werkelijkheid zal worden.

Via de crowdfunding kan iedereen die geïnteresseerd is in surfen, ongeacht niveau of leeftijd, exclusief surfuren aanschaffen. De surfuren bieden toegang tot de SurfPoel en zijn enkel via en gedurende de crowdfunding-campagne te verkrijgen op www.247waves.com