Tom Boelsma, de Nummer 1 Surfer van Nederland, Test de Indoor Wavepool van 247Waves

Tom Boelsma, de top surfer van Nederland, heeft onlangs de indoor wavepool van 247Waves getest. De faciliteit biedt helder blauw water en prachtige golven, perfect voor training en recreatie.

Volgens Tom is het surfen op deze golven een uitstekende manier om te trainen. “De golf is nu 80 cm hoog, wat voor mij al ideaal is om te trainen,” zegt hij. “Ook bij wedstrijden in het buitenland moet je presteren op soms minder hoge golven, en dan moet je prestatie nog steeds top zijn.” 247Waves gaat de golven nog groter maken naar 1 meter. Dit is voor indoor begrippen en voor recreatie / efficiënt energie verbruik ideaal.

Boelsma beschouwt de indoor wavepool als een geweldige trainingsfaciliteit. De golven zijn beschut en consistent, wat betekent dat hij altijd kan rekenen op betrouwbare omstandigheden om zijn vaardigheden te verbeteren en zich voor te bereiden op wedstrijden.

Deze nieuwe faciliteit biedt een unieke kans voor surfers om hun techniek te verfijnen en altijd toegang te hebben tot ideale surfomstandigheden, ongeacht het weer buiten.