Crowdfunding SurfPoel 

Ben je er klaar voor om te surfen wanneer jij wilt, ongeacht een gebrek aan golven of teveel wind? Wij wel! Samen met jou willen wij dit mogelijk maken. De eerste wave pool (SurfPoel) van 24/7Waves in Nederland komt er aan!

Steun ons project

FAQ

frequently asked questions

KAN IK OOK NA DE CROWDFUNDING NOG SURF UREN KOPEN?

De SurfPoel gaat niet fulltime open en is alléén toegankelijk voor wie mee doet aan de crowdfunding. Doe je mee, al is het maar voor 1 surf uur, dan wordt je onderdeel van de 24/7Waves community en kan je later nog meer surf uren kopen.

Kan ik ook meer surfuren boeken?

Zeker, verhoog het bedrag dat je wil inleggen. €100,- staat voor 2x 1 uur surfen, €200,- staat voor 4x 1 uur surfen enzovoorts. Of kies één van de pakketten die we voor je hebben samengesteld.

Ik heb zelf een bedrijf en zou graag wat willen betekenen (eventueel buiten financiële steun) voor 247Waves. Kan dit?
Ja! Dit kan zeker, groot of klein bedrijf. Neem gerust contact met ons op via de contact pagina.
Ik wil graag met een groep vrienden / met mijn bedrijf willen komen, wat is er mogelijk?

Veel! In de crowdfunding heb je al de optie om een ‘Surf with Friends’ pakket aan te schaffen. Wil je met meer mensen komen of heb je specifieke vragen, of een gespecificeerde factuur nodig, neem dan contact op!

Wat wordt er met het opgehaalde geld gedaan als het doel niet gehaald wordt?

Pas wanneer we het doel van de crowdfunding behalen kunnen we de SurfPoel bouwen. Als dit niet alleen via de crowdfunding lukt, dan zullen we met investeerders gaan praten om het resterende deel aan te vullen. De SurfPel gaat er hoe dan ook komen. Maar uiteindelijk willen wij het natuurlijk het liefst samen met jullie doen, so join in!

Waar wordt het geld voor gebruikt?

Voor het technologische ontwikkeling, materialen en de gehele bouw.

Wanneer kan ik surfen als ik mee doe aan de crowdfunding?

Het doel is om voor het einde van 2018 de SurfPoel klaar te hebben. Dit hangt uiteindelijk af van hoe alle ontwikkelingen gaan en natuurlijk de crowdfunding.
Uiteraard houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen en weet je precies wanneer de eerste golven gepakt kunnen worden. De eerste die mee doen aan de crowdfunding, mogen het eerste surfen in de SurfPoel. First come, first surf.

Wanneer wordt de SurfPoel gebouwd?

Als de hele crowdfunding volgens plan gaat dan is de SurfPoel voor het einde van 2018 helemaal klaar. Hoe sneller we het doel halen, hoe sneller hij gebouwd wordt.

Waar wordt de SurfPoel gebouwd?

Op de Binckhorst in Den Haag in het voormalige Reparco pand!

Hoe gaat de SurfPoel er uit zien?

Wegens geheimhouding vanuit de fabrikant kunnen we nog geen beelden van de uiteindelijke SurfPoel laten zien. Rond de zomermaanden komt hier een mooie update over. We kunnen niet wachten om het aan jullie te laten zien!

Hoe hoog wordt de golf?

De golf wordt één meter hoog en geeft je een surf rit van 9 seconden lang, 149 keer per uur.

Wat voor techniek gebruikt de SurfPoel?

In de zomer van 2018 volgt hier meer informatie over.

Wat moet je surf niveau zijn om te kunnen surfen in de SurfPoel?

Ervaring is geen must, ook iemand die nog nooit heeft gesurfd kan bij ons (onder begeleiding van een surfleraar) bij ons terecht. Heb je wel al vaker gesurfd of ben je een pro-surfer? Dan is de SurfPoel de perfecte mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren. Iedereen is bij ons welkom en kan op deze golf surfen.

Hoeveel mensen kunnen tegelijk surfen?

Er kunnen maximaal 10 mensen tegelijk in de SurfPoel en met 149 golven per uur zijn er genoeg golven voor iedereen. Deze SurfPoel zal ook de ultieme try-out zijn om te kijken wat het optimale aantal surfers in de line-up is met welke golfhoogte.  

Kan ik met mijn eigen surfboard in de SurfPoel surfen?

Jazeker, of je nou longboard of shortboard, supt of bodyboard. Al deze vormen van surfboards kunnen de SurfPoel in.

Kan ik bij jullie ook een surfboard/wetsuit lenen?

Zeker! Net als bij iedere surfschool zullen wetsuits en surfboards te huur zijn.

Gaat de SurfPoel ook open voor ‘normaal publiek’ na de crowdfunding?

In eerste instantie is de SurfPoel alleen toegankelijke voor deelnemers van de crowdfunding, speciale gelegenheden en onderzoek. Wie meedoet aan de crowdfunding wordt onderdeel van onze community en is zeker van de mogelijkheid om in de toekomst vaker terug te kunnen komen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kan betalen met: IDEAL of PayPal.