Crowdfunding SurfPoel 

Ben je er klaar voor om te surfen wanneer jij wilt, ongeacht een gebrek aan golven of teveel wind? Wij wel! Samen met jou willen wij dit mogelijk maken. De eerste wave pool (Surfpoel) van 24/7Waves in Nederland komt er aan!

crowdfunding geslaagd - 877 supporters - €100K+

Word een Surfpoel rider

De crowdfunding was een succes en we zijn druk bezig met ons bouwproces. Tot die tijd hebben wij nog surfuren voor de Surfpoel. Klik hieronder voor meer informatie. 

FAQ

frequently asked questions

KAN IK OOK NA DE CROWDFUNDING NOG SURF UREN KOPEN?

De SurfPoel gaat niet fulltime open en is alléén toegankelijk voor wie mee doet aan de crowdfunding. Doe je mee, al is het maar voor 1 surf uur, dan wordt je onderdeel van de 24/7Waves community en kan je later nog meer surf uren kopen.

Kan ik ook meer surfuren boeken?

Zeker, verhoog het bedrag dat je wil inleggen. €100,- staat voor 2x 1 uur surfen, €200,- staat voor 4x 1 uur surfen enzovoorts. Of kies één van de pakketten die we voor je hebben samengesteld.

Ik heb zelf een bedrijf en zou graag wat willen betekenen (eventueel buiten financiële steun) voor 247Waves. Kan dit?
Ja! Dit kan zeker, groot of klein bedrijf. Neem gerust contact met ons op via de contact pagina.
Ik wil graag met een groep vrienden / met mijn bedrijf willen komen, wat is er mogelijk?

Veel! In de crowdfunding heb je al de optie om een ‘Surf with Friends’ pakket aan te schaffen. Wil je met meer mensen komen of heb je specifieke vragen, of een gespecificeerde factuur nodig, neem dan contact op!

Waar wordt het geld voor gebruikt?

Voor het technologische ontwikkeling, materialen en de gehele bouw. Het crowdfundbedrag is maar een deel van de investering die nodig is om de Surfpoel te bouwen.

Wanneer kan ik surfen als ik mee doe aan de crowdfunding?

Het doel is om voor het einde van 2018 de SurfPoel de eerste golven te hebben rollen. Hoogstwaarschijnlijk gaan we begin 2019 open voor de crowdfunders. Dit hangt uiteindelijk af van hoe alle ontwikkelingen van de bouw verlopen. Uiteraard houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen en weet je precies wanneer de eerste golven gepakt kunnen worden als je mee doet met de crowdfunding of ons liked op social media. De eerste die mee doen aan de crowdfunding, mogen het eerste surfen in de SurfPoel. First come, first surf.

Wanneer wordt de SurfPoel gebouwd?

Momenteel zijn we hard aan het werk om de Surfpoel op te bouwen. Het bouwtraject loopt tot het einde van 2018.

Waar wordt de SurfPoel gebouwd?

Op de Binckhorst in Den Haag.

10 minuten fietsen van Den Haag Centraal.

Adres: Saturnusstraat 26, 2516 AH Den Haag

Klik hier voor de Google Maps locatie.

Hoe gaat de SurfPoel er uit zien?

Op de impressie pagina kan je, in de tekeningen van onze architecten van Morfis, zien hoe de Surfpoel eruit komt te zien. Klik hier om naar de impressie toe te gaan.

Hoe hoog wordt de golf?

De golf wordt één meter hoog en geeft je een surf rit van 9 seconden lang, 149 keer per uur.

Wat voor techniek gebruikt de SurfPoel?

Samen met Australische (surf)professor Steven Schmied hebben we de technologie van de Surfpoel ontwikkeld. Dit project wordt een wereldwijde launch van deze nieuwe techniek. We geloven in deze techniek omdat hij enet zo goeie golven produceert als een andere wave pool maar minder energie verbruikt. Rondom de opening van de Surfpoel zullen we hierover meer vertellen.

Wat moet je surf niveau zijn om te kunnen surfen in de SurfPoel?

Ervaring is geen must, ook iemand die nog nooit heeft gesurfd kan bij ons (onder begeleiding van een surfleraar) terecht. Heb je wel al vaker gesurfd of ben je een pro-surfer? Dan is de SurfPoel de perfecte mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren. Iedereen is bij ons welkom en kan op deze golf surfen.

Hoeveel mensen kunnen tegelijk surfen?

Er kunnen maximaal 10 mensen tegelijk in de SurfPoel en met 149 golven per uur zijn er genoeg golven voor iedereen. Deze SurfPoel zal ook de ultieme try-out zijn om te kijken wat het optimale aantal surfers in de line-up is met welke golfhoogte.  

Kan ik met mijn eigen surfboard in de SurfPoel surfen?

Jazeker, of je nou longboard of shortboard, supt of bodyboard. Al deze vormen van surfboards kunnen de SurfPoel in.

Kan ik bij jullie ook een surfboard/wetsuit lenen?

Zeker! Net als bij iedere surfschool zullen wetsuits en surfboards te huur zijn.

Gaat de SurfPoel ook open voor ‘normaal publiek’ na de crowdfunding?

In eerste instantie is de SurfPoel alleen toegankelijke voor deelnemers van de crowdfunding, speciale gelegenheden en onderzoek. Wie meedoet aan de crowdfunding wordt onderdeel van onze community en is zeker van de mogelijkheid om in de toekomst vaker terug te kunnen komen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kan betalen met: IDEAL of PayPal.