Selecteer een pagina

Crowdfunding SurfPoel 

Ben je er klaar voor om te surfen wanneer jij wilt, ongeacht een gebrek aan golven of teveel wind? Wij wel! Samen met jou willen wij dit mogelijk maken. De eerste wave pool (SurfPoel) van 24/7Waves in Nederland komt er aan!

Steun ons project

Events

Tijdens de crowfunding periode zullen er een aantal evenementen plaats vinden waar we je meer vertellen over onze plannen voor de SurfPoel. Startende met een lancering in Amsterdam! Lees hieronder verder voor meer informatie.

22-04-2018 AMSTERDAM SAMPLE SALE CLUB

SAMPLE SALE CLUB – Launch crowdfunding

Save the date!

22 April gaat de crowdfunding voor de bouw van de eerste wave pool van Nederland van start. De kick-off vind plaats tijdens een groot evenement bij de Sample Sale Club in Amsterdam.

Wie mee wilt bouwen aan de wave pool kan dit doen via verschillende rewards, waaronder natuurlijk surf uren! Er zijn slechts 3000 surf uren beschikbaar en deze zijn alleen via de crowdfunding aan te schaffen! Inmiddels hebben we al 10% daarvan verkocht aan de eerste enthousiastelingen! We streven ernaar om voor het einde van 2018 de eerste golven te surfen in de wave pool.

Bij deze ben jij en natuurlijk al je vrienden en familie uitgenodigd om de kick-off van de crowdfunding te vieren met ons tijdens de Sample Sale op 22 April in Amsterdam! En wie weet scoor je ook nog wat mooie nieuw kleding voor de zomer of een nieuw wetsuit!

Waarom moet jij hier echt bij zijn en je hier aanmelden?

  • Exclusieve mogelijk om surf uren voor de eerste wave pool van Nederland aan te schaffen!
  • Win een exclusief surf tegoed van €100 (2 uur lang surfen) in de wave pool.
  • BBQ 🍔
  • Drankjes 🍻
  • Live muziek 🎶
  • De goedkoopste surf- en snowgear + kleding van merken zoals Billabong, Quiksilver, Roxy, Etnies, Element en nog veel meer met hoge kortingen! 🏄🏂

Koop jij je kleding op dit evenement dan steun je de komst van de wave pool ook al want 10% van de opbrengst van de dag gaat naar de ontwikkeling van de wave pool.

Locatie: Danzigerkade 11, 1013AP, Amsterdam

Tijdschema:

12:00 – Sample Sale Club open

15:00 – Presentatie 24/7Waves and the wave pool

16:00 – Muziek + BBQ

18:00 – Afsluiting

Facebookevenement link: https://www.facebook.com/events/419491728498499/

 

26-05-2018 Kids Surf Fest Domburg

Details coming soon

31-05-2018 TU Delft Student Battle

Details coming soon