Crowdfunding SurfPoel 

Ben je er klaar voor om te surfen wanneer jij wilt, ongeacht een gebrek aan golven of teveel wind? Wij wel! Samen met jou willen wij dit mogelijk maken. De eerste wave pool (Surfpoel) van 24/7Waves in Nederland komt er aan!

crowdfunding geslaagd - 877 supporters - €100K+

Word een Surfpoel rider

De crowdfunding was een succes en we zijn druk bezig met ons bouwproces. Tot die tijd hebben wij nog surfuren voor de Surfpoel. Klik hieronder voor meer informatie. 

Events

Tijdens de crowfunding periode zullen er een aantal evenementen plaats vinden waar we je meer vertellen over onze plannen voor de SurfPoel. Startende met een lancering in Amsterdam! Lees hieronder verder voor meer informatie.

22-04-2018 AMSTERDAM SAMPLE SALE CLUB

SAMPLE SALE CLUB – Launch crowdfunding

Save the date!

22 April gaat de crowdfunding voor de bouw van de eerste wave pool van Nederland van start. De kick-off vind plaats tijdens een groot evenement bij de Sample Sale Club in Amsterdam.

Wie mee wilt bouwen aan de wave pool kan dit doen via verschillende rewards, waaronder natuurlijk surf uren! Er zijn slechts 3000 surf uren beschikbaar en deze zijn alleen via de crowdfunding aan te schaffen! Inmiddels hebben we al 10% daarvan verkocht aan de eerste enthousiastelingen! We streven ernaar om voor het einde van 2018 de eerste golven te surfen in de wave pool.

Bij deze ben jij en natuurlijk al je vrienden en familie uitgenodigd om de kick-off van de crowdfunding te vieren met ons tijdens de Sample Sale op 22 April in Amsterdam! En wie weet scoor je ook nog wat mooie nieuw kleding voor de zomer of een nieuw wetsuit!

Waarom moet jij hier echt bij zijn en je hier aanmelden?

  • Exclusieve mogelijk om surf uren voor de eerste wave pool van Nederland aan te schaffen!
  • Win een exclusief surf tegoed van €100 (2 uur lang surfen) in de wave pool.
  • BBQ 🍔
  • Drankjes 🍻
  • Live muziek 🎶
  • De goedkoopste surf- en snowgear + kleding van merken zoals Billabong, Quiksilver, Roxy, Etnies, Element en nog veel meer met hoge kortingen! 🏄🏂

Koop jij je kleding op dit evenement dan steun je de komst van de wave pool ook al want 10% van de opbrengst van de dag gaat naar de ontwikkeling van de wave pool.

Locatie: Danzigerkade 11, 1013AP, Amsterdam

Tijdschema:

12:00 – Sample Sale Club open

15:00 – Presentatie 24/7Waves and the wave pool

16:00 – Muziek + BBQ

18:00 – Afsluiting

Facebookevenement link: https://www.facebook.com/events/419491728498499/

 

26-05-2018 Kids Surf Fest Domburg

KSF Domburg – 26 & 27 mei 2018

In samenwerking met lokale surforganisaties en surfmerken organiseren wij Kids Surf Fest. Kids Surf Fest is een laagdrempelige surfwedstrijd voor kinderen van 6 t/m 16 jaar.

INSCHRIJVEN (KLIK HIER)

Programma:
Zaterdag 26 mei
14.00 Aanmelden
15.00 Expression session
18.00 Gezamenlijk eten bij Tramzicht (€7,50 Voor de deelnemers)
20.00 Surf film & uitreiking expression session bij Tramzicht

Zondag 27 mei
8.00 – 9.00 Ontbijten op het strand & inschrijvingen (deelnemers)
9.00 – 9.15 Skippersmeeting
9.30 – 16.00 Surfwedstrijd
16.00 Afsluitende BBQ (deelnemers) & prijsuitreiking

INFO
Overnachting is gratis mogelijk achter de duinen op het grasveld. Organisatie KSF zal daar ook overnachten.

Meer info volgt nog!

Vragen?

Joeri Fredriks
joeri@surfpark.nl
0647808481

We maken er weer een tof weekend van!

Met sportieve groet,

Arjan, Bas, Emil, Frans, Jeroen, Joeri, Rene en Robert

See you in the water!

31-05-2018 TU Delft Student Battle

Details coming soon

22-06-2018 Hart Beach

Tenen in het zand, een drankje in je hand en gezellig met je vrienden een surf film kijken op een groot scherm… Klinkt heerlijk toch? We willen dit al ontzettend lang en hebben het daarom gewoon geregeld: Hart Beach heeft vanaf deze maand een dikke open air bios yew! We hebben een airscreen geregeld waar we vanaf nu klassiekers, golden oldies en (surffilm)premieres op gaan draaien.

In samenwerking met 24/7Waves, die momenteel hard bezig zijn met hun crowdfunding campagne om de eerste indoor SurfPoel ter wereld te openen voor het einde van 2018, organiseren we op 22 juni a.s. de perfecte beach avond.

Om 24/7Waves te ondersteunen in de crowdfunding (want uiteindelijk willen wij ook dat de SurfPoel er komt) hebben we een mooie avond samengesteld met gratis toegang:

– Vanaf 18:00 Surf rodeo: ga de uitdaging aan, blijf het langste staan en maakt ieder uur kans op een uur gratis surfen in de SurfPoel!

– Pizza & Bier special: meld je bij binnenkomst aan bij de 24/7Waves organisatie en haal jouw muntje op voor een gratis biertje bij bestelling van een heerlijke steenoven pizza van Hart Beach!

– Uiteraard krijg je uitleg over de SurfPoel en de crowdfunding, locatie én zijn er prijzen te winnen.

– Rond 22:00 zal de film starten op het grote nieuwe scherm dus wees op tijd en scoor een goed plekje.

Meer weten over de SurfPoel en hoe jij jezelf verzekerd van toegang om je surf skills te verbeteren? Check dan snel www.247waves.com

24 - 26 juni 2018 Volvo Ocean Race Innovatie paviljoen Haagse Hogeschool

De Volvo Ocean Race zal dit jaar eindigen in Den Haag!

Samen met de Haagsche Hogeschool zal 24/7Waves gedurende 24 – 25 en 26 juni aanwezig zijn in het Innovation Pavillion. Je kan de maquettes bekijken, meer informatie krijgen, je aanmelden voor de crowdfunding campagne en surf uren winnen!

See you there!