Crowdfunding SurfPoel 

Ben je er klaar voor om te surfen wanneer jij wilt, ongeacht een gebrek aan golven of teveel wind? Wij wel! Samen met jou willen wij dit mogelijk maken. De eerste wave pool (Surfpoel) van 24/7Waves in Nederland komt er aan!

crowdfunding geslaagd - 877 supporters - €100K+

Word een Surfpoel rider

De crowdfunding was een succes en we zijn druk bezig met ons bouwproces. Tot die tijd hebben wij nog surfuren voor de Surfpoel. Klik hieronder voor meer informatie. 

OVER 24/7 WAVES

Wave pools gaan terug tot de 19e eeuw, toen de beroemde kasteel bouwer Ludwig van Baravia probeerde brekende golven te creëren door een meer onder stroom te zetten. 100 jaar later is de technologie een stuk verder en zijn we in staat 2 meter hoge perfect brekende golven te creëren.

Net als jij, dromen wij ervan om perfecte golven te surfen, iedere dag, de hele dag.

24/7 Waves is een bedrijf gedreven uit pure liefde voor de sport. Wij maken van de droom van 24/7 perfecte golven surfen, een realiteit!
We zijn gericht op het ontwikkelen en managen van wave pool concepten en surf parken door heel Europa. De verschillende concepten waar we mee werken bieden voor iedereen, ongeachte leeftijd of niveau een kans om te surfen en plezier te hebben.

Wil je ook een wave pool en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Our team

Het 24/7 Waves team is een multidisciplinair team van surf-minded professionals met verschillende achtergronden, van financieen, sport management, juridisch, communicatie en marketing, techniek, duurzaamheid en informatie management. Samen zetten we ons in om ons doel te bereiken: iedere dag perfecte golven creeëren.